Survivor'da kim elendi? 12 Ocak Survivor'da yaşananlar

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da kim elendi sorularının cevapları belli oldu. 12 Ocak'ta yayınlanan son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte 12 Ocak Survivor'da yaşananlar...

Survivor'da kim elendi? 12 Ocak Survivor'da yaşananlar - Sayfa 1

12 Ocak 2021 Salı günü ekranlara gelen Survivor son bölüm ilk olarak ödül oyunuyla başladı. Meyve tabağı ödülü olan oyunda ünlüler ve gönüllüler takımı kıran kırana mücadele gösterdi. Oyunun tamamlanmasıyla birlikte ünlüler takımı meyve tabağı ödülünü gönüllülere karşı 10'a 9'luk skorla 1 puanlık üstünlükle kazandı.

113
Survivor'da kim elendi? 12 Ocak Survivor'da yaşananlar - Sayfa 2

Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın ilk eleme adayları Sena ve Dora oldu. SMS birincisi seçilen Poyraz ise 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini söyledi.

213
Survivor'da kim elendi? 12 Ocak Survivor'da yaşananlar - Sayfa 3

SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor'dan elenen isim Sena oldu. Sena, izleyicilerden toplam yüzde 33 oy oranı alarak yarışmadaki hayallerine veda etti.

313
Survivor'da kim elendi? 12 Ocak Survivor'da yaşananlar - Sayfa 4

11 OCAK
Survivor Türkiye'de haftanın 3. gününde takımlar güne ödül oyunu ile başladı. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı tüm hünerlerini sergilerken kazanan takım büyük müacadele ile belli oldu. Gönüllüler takımı, 10-5 skorla ödül oyununu kazanan takım olarak yerini aldı.

413