Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Somer Şef detayına bakın bomba

TV8'in sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor da yeni sezon başladı. Survivor 2021 şimdiden Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya mücadelenin olacağının sinyallerini veriyor. Survivor 2021 ekran başındaki meraklılarına keyifli anlar yaşatıyor. Survivor'ın bu bölümünde ilk eleme adayı belli oldu. Bir de Survivor'da Gönüllüler takımında yer alan bir yarışmacının Somer Şef ile olan anısı izleyenleri şaşırttı. Yeni sezona bomba gibi başlayan Survivor'da neler yaşandı bakalım...

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Somer Şef detayına bakın bomba - Sayfa 1

Survivor 2021 kıyasıya mücadeleyle ekranlara gelmeye başladı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2021'de neler oldu?

110
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Somer Şef detayına bakın bomba - Sayfa 2

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM 
Survivor'ın ikinci gününde ünlüler ve gönüllüler takımları özel olarak hazırlanan havuzlu bir parkurda dokunulmazlığı kazanabilmek için mücadele etti. İlk market oyununu kazanan ekip ünlüler oldu.

210
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Somer Şef detayına bakın bomba - Sayfa 3

SEZONUN İLK DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ 
Ardından dokunulmazlık mücadelesi için parkura çıkan takımlar, seçme avantajı için bayrak yarışı yaptı. Bu oyunda takımlar üç erkek üç kadın yarışmacı belirledi. Dokunulmazlık oyunu seçme avantajını kazanan ünlüler takımı; rakiplerini seçti. Zorlu parkurda 5 kadın ve 5 erkek yarışmacı mücadele etti.

310
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Somer Şef detayına bakın bomba - Sayfa 4

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda gönüllüler takımı yarışı kazanmak için elinden geleni yaptı. Survivor 2021'de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise 10-7'lik skorla ünlüler oldu.

410