Survivor'da erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2023'te zorluk seviyesi artıyor...

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. 1 Şubat akşamındaki elemede konseyin ardından adaya veda eden son yarışmacı da belli olmuştu. Konsey gecesinde SMS oylaması sonucunda elenen isim Gizem Avcı oldu. Survivor'da dün akşamki ödül oyununda kazanan takım kadar, ödülün ne olduğu da merak konusu. Peki ödül oyununu kazanan takım hangisi?İşte 2 Şubat Survivor 2023 yeni bölümde yaşananlar...

Survivor'da erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2023'te zorluk seviyesi artıyor... - Sayfa 1

Survivor'da ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımları hafta boyu rahat edebilmek için erzaklar için kıyasıya mücadele etti. Bu arada iki takıma da beklenen son yedek yarışmacılar da dahil oldu. Yedeklerden seçilen ilk üç kişi erzak oyununda yarışmaya katıldı. Peki, 2 Şubat Survivor ödül oyununda erzağı hangi takım aldı? İşte detaylar...

Survivor'da erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2023'te zorluk seviyesi artıyor... - Sayfa 2

2 ŞUBAT SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Başa baş mücadelenin kadınlar yarışını kazanan ünlüler oldu. Erkeklerde ise kazanan 8'e 5 gönüllüler oldu. Oyun üçüncü tura kaldı. Osmancan'ın sayısı ile ödül gönüllüler takımının oldu.

Survivor'da erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2023'te zorluk seviyesi artıyor... - Sayfa 3

Survivor koşullarındaki zorluk git gide artarken Acun Ilıcalı; son konseyde erzak oyununu kaybeden takımın adasında hiçbir şey olmayacağını açıkladı.

Survivor'da erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2023'te zorluk seviyesi artıyor... - Sayfa 4

TAKIMLARA YENİ KATILANLAR ÖDÜL OYUNUNA ÇIKTI

Takımlar, erzak oyununa yeni yedek yarışmacılarla çıktı. Merve ve Batuhan gönüllüler takımı ile parkurda yerini alırken Yusuf Yıldız da ünlüler takımıyla Survivor serüvenine başladı.