Survivor'a damga vurdu! Tayfun Erdoğan babası Emrah hakkında konuştu!

Survivor 2020 heyecanı tüm hızıyla sürerken Gönüllüler takımında yarışan Tayfun Erdoğan'ın hayatı ve yarışmada babası şarkıcı Emrah hakkında yaptığı açıklamalar gündem oldu. Annesi Ebru Çolak ve dedesi ile zor günler geçirdiğini anlatan Survivor Tayfun, babamı ilk kez 7 yaşında televizyonda gördüm dedi.

Survivor'a damga vurdu! Tayfun Erdoğan babası Emrah hakkında konuştu! - Sayfa 1

TV 8'in en çok izlenen programı Survivor 2020, kıyasıya yarışlarla başladı. Gönüllüler ve Ünlülerin yarıştığı Survivor'da en dikkat çeken isimlerden birisi de şarkıcı Emrah'ın reddettiği öz oğlu 29 yaşındaki Tayfun Erdoğan oldu. 

114
Survivor'a damga vurdu! Tayfun Erdoğan babası Emrah hakkında konuştu! - Sayfa 2

Survivor'ın ilk bölümünden beri yarışlardaki başarısı ve sessiz tavırları ile gözlerden kaçmayan Tayfun Erdoğan'ın dün akşam yayınlanan Survivor'da  babası Emrah hakkında anlattıkları olay oldu. 

214
Survivor'a damga vurdu! Tayfun Erdoğan babası Emrah hakkında konuştu! - Sayfa 3

29 yaşındaki Tayfun Erdoğan babası Emrah ile ilk karşılaşmasını ve zorluk içinde geçen çocukluğu hakkında yaptığı açıklamalar ile geceye damga vurdu. Babasını ilk kez 7 yaşında televizyonda gördüğünü anlatan Tayfun Erdoğan'ın dikkat çeken açıklamalarından bazıları şöyle...

314
Survivor'a damga vurdu! Tayfun Erdoğan babası Emrah hakkında konuştu! - Sayfa 4

Burada düşünme fırsatım oldu

Survivor'ın başlarındayız ve ben her gün annemi dedemi özleye özleye bir hal oldum. Buradayken düşünme fırsatım daha çok oluyor. Onların yokluğu onların özlemi gerçekten her geçen gün beni dahada farklı bir insan yapıyor.
 

414