Survivor Nisa'dan olay Sercan ve Evrim yorumu!

17 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen Survivor'da geceye Anlat Bakalım ve yarışmacıların birbirleri hakkında söyledikleri damga vurdu.

Survivor Nisa'dan olay Sercan ve Evrim yorumu! - Sayfa 1

Survivor 2020'de dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde ada yarışmacıları ünlü isimlerle Anlat Bakalım oyunu oynadı. Keyifli anların yaşandığı Dominik'te Haluk Levent, Mustafa Ceceli, Danilo Zanna, Eser Yenenler, Enis Arıkan, Bensu Soral, Demet Özdemir, Furkan Korkmaz gibi isimler yarıştılar. 

116
Survivor Nisa'dan olay Sercan ve Evrim yorumu! - Sayfa 2

Anlat Bakalım oyununda her ünlü bir yarışmacıyla eşleşerek, Anlat Bakalım oyununda performanslarını sergiledi. Survivor son bölümünde oynanan Anlat Bakalım oyunu öncesi 8 yarışmacı da bir hayli heyecanlıydı. Ünlü isimlerle karşılık performans sergileyecek olan yarışmacılar, nelerle karşılaşacaklarını ve oyunda neler yaşayacaklarını bilmeden oyun alanındaki yerlerini aldı. 

216
Survivor Nisa'dan olay Sercan ve Evrim yorumu! - Sayfa 3

Anlat Bakalım oyunu öncesi yarışmacılarla konuşma gerçekleştiren Murat Ceylan, oyunun kazanan yarışmacıya Dominik Tatili hediye edileceğini belirtti. Öte yandan oyunu kazanan yarışmacı yanında bir kişiyi de Dominik Tatili'nden yararlanması için götürebilecek.

316
Survivor Nisa'dan olay Sercan ve Evrim yorumu! - Sayfa 4

Anlat Bakalım oyununda Cemal Can - Demet Özdemir, Elif - Haluk Levent, Nisa - Enis Arıkan, Evrim - Mustafa Ceceli, Yasin - Danilo Zanna, Berkan - Bensu Soral, Barış - Furkan Korkmaz, Sercan - Eser Yenenler eşleşmeleri yapıldı.

416