Survivor Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Ada konseyinde hayat hikayelerini anlatan yarışmacılardan Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu.

Survivor Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin - Sayfa 1

TV8'de izleyicilerle buluşan Survivor 2020'de 18 Haziran Perşembe akşamı ada yarışmacıları bir kez daha ada konseyinde toplandılar. Acun Ilıcalı, büyük oylama öncesi yarışmacılardan hayat hikayelerini anlatmasını istedi. Survivor Cemal Can hayat hikayesini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. 

114
Survivor Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin - Sayfa 2

Hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğulan Cemal Can, zaman zaman konuşamadı ve 'Yapamıyorum' dedi. Acun Ilıcalı ise "Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin. Seni rahatsız etmeyecek taraflarını anlatabilirsin" dedi. 

214
Survivor Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin - Sayfa 3

"Şişman çocuktum ama 3 ayda 15 kilo verdim"

Survivor'ın başarılı yarışmacısı Cemal Can Canseven, 1995 yılında İzmir'de güzel bir ailede doğduğunu ve çocukluğunun Foça - Karşıyaka arasında geçtiğini söyledi. Çocukken şişman ve tatli bir çocuk olduğunu dile getiren Cemal Can, "Lisede hayallerim vardı ancak kilolu olmam buna engel oluyordu. 

314
Survivor Cemal Can gözyaşlarına boğuldu: Seni çok üzecekse anlatmak zorunda değilsin - Sayfa 4

3 ayda 15 kilo verdim ve bana özgüven kazandırdı. Bir şeyleri yapabileceğimi gösterdi. Çoğu kırılma noktamda istedikten sonra her şeyi yapabildiğimi gördüm. İstanbul'da üniversiteyi yüzde 50 burslu olarak kazandım. İstanbul'a gittikten sonra hayal ettiklerimi gerçekleştirdim ve güzel insanlarla tanıştım. Onlarla hayallerimiz ortaktı" dedi.

414