Survivor 2021'e yeni gelen yarışmacılar damga vurdu!

TV8'de yayımlanan İlayda ve Sancakay'ın eleme adayı olduğu Survivor 2021'e 4 yeni yarışmacı dahil oldu. Yarışmacılardan biri ise Acun Ilıcalı'yı mest etmeyi başardı. Survivor'a dahil olan yeni yarışmacılar kim? Acun Ilıcalı hangi oyuncunun performansına hayran kaldı? İşte ayrıntılar...

Survivor 2021'e yeni gelen yarışmacılar damga vurdu! - Sayfa 1

 TV8'in merakla izlenilen yarışması Survivor 2021'in 17 Ocak gecesi yayımlanan yeni bölümü ekranlara damga vurdu. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada dokunulmazlık oyununu kaybeden ve potaya giden isim belli oldu. Öte yandan ünlüler ve gönüllüler takımına yeni yarışmacılar da dahil oldu.

110
Survivor 2021'e yeni gelen yarışmacılar damga vurdu! - Sayfa 2

TV8 ekranlarının heyecanlı ve en çok izlenen yarışması Survivor 2021'de dün akşam dokunulmazlık oyunun oynandığı yeni bölüm ekranlara geldi. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu 10-6'lık bir skorla kazandı.

210
Survivor 2021'e yeni gelen yarışmacılar damga vurdu! - Sayfa 3

Oyun sonrası ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar eleme adayı olmasını istediği yarışmacıların isimlerini yazdı. 

310
Survivor 2021'e yeni gelen yarışmacılar damga vurdu! - Sayfa 4

Oylamada Dora, Sancakay ve Hanzade'nin isimleri üçer defa yazıldı. Ancak son oy ise Sancakay'a çıktı. 4 oya ulaşan Sancakay haftanın 2. eleme adayı oldu. İlk eleme oyununu kaybeden ünlüler takımındaki aday ise İlayda olmuştu. 

410