Süper Lig futbolcuları Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı...

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren sezonunun son haftalarına girerken şampiyonluk yarışında takımlar birbiriyle kıyasıya savaşıyor.<br />Bu savaşın ortasında bütün futbolcular ve teknik adamlar bütün karakterlerini göz önüne seriyor.<br />Bu kıyasıya mücadelede futbolcular ve teknik adamlar Türkiye'nin çok sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı hangi karakterler olurdu hiç merak ettiniz mi?<br />İşte ortaya çıkan sonuç...<br />Öncelikle futbolculardan başlayalım...

Süper Lig futbolcuları Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı... - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren sezonunun son haftalarına girerken şampiyonluk yarışında takımlar birbiriyle kıyasıya savaşıyor.

Bu savaşın ortasında bütün futbolcular ve teknik adamlar bütün karakterlerini göz önüne seriyor.

Bu kıyasıya mücadelede futbolcular ve teknik adamlar Türkiye'nin çok sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı hangi karakterler olurdu hiç merak ettiniz mi?

İşte ortaya çıkan sonuç...

Öncelikle futbolculardan başlayalım...

131
Süper Lig futbolcuları Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı... - Sayfa 2

FERNANDO MUSLERA - DOĞAN ALP

Galatasaray kalesinin vazgeçilmez isimlerinden Muslera, sarı kırmızılı takımın zorlu durumlarında takımını kurtaran isimlerinden olmuştur.

Çalıştığı tüm teknik adamların as kalecisi olmayı başararak hem saha içi hem de saha dışında sempatik tavırlarıyla tüm futbolseverlerin sevgisini kazanmıştır.

231
Süper Lig futbolcuları Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı... - Sayfa 3

Bu tanımlara bakacak olursak Muslera, Diriliş Ertuğrul'a ölerek veda eden Doğan Alp karakterine cuk diye oturacak özelliklere sahip.

331
Süper Lig futbolcuları Diriliş Ertuğrul'da oynasaydı... - Sayfa 4

VOLKAN DEMİREL - TURGUT ALP

Mücadeleci yapısıyla ve hırsıyla adeta tam bir Turgut Alp olan Volkan Demirel, sima olarakta çok benziyor.

431