Stephen Hawking için lokma döküldü!

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking için İzmir’de lokma döktürüldü. Daha önce de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Che Guevara için lokma döktüren fizik tedavi uzmanı doktor Alparslan Bilen "Camiye gitmiyoruz ama bunları yapıyoruz işte" dedi.<br /> <br />

Stephen Hawking için lokma döküldü! - Sayfa 1

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking için İzmir’de lokma döktürüldü. Daha önce de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Che Guevara için lokma döktüren fizik tedavi uzmanı doktor Alparslan Bilen "Camiye gitmiyoruz ama bunları yapıyoruz işte" dedi.

Stephen Hawking için lokma döküldü! - Sayfa 2

Gazete DuvaR’dan Nuray Pehlivan’ın haberine göre, ünlü evren bilimci ve fizik profesörü Hawking için Karaburun’da Nergis Cafe önünde yapılan lokma hayrına çok sayıda esnaf ve vatandaş ilgi gösterdi.

Stephen Hawking için lokma döküldü! - Sayfa 3

Camiye gitmediğini ama sevdiği ve saydığı insanların arkasından lokma döktürdüğünü kaydeden Dr. Bilen, 'Neden?' sorusuna şöyle yanıt verdi:

Stephen Hawking için lokma döküldü! - Sayfa 4

"Hawking’in hastalığı benim uzmanlık alanım. Ne kadar ağır bir hastalık olduğunu biliyorum. Hawking bize yaşadığımız evrenin içinde neler olduğunu gösterdi. Kendi tedavisiyle uğraşacağına bin bir zorlukla derdini anlatmaya çalıştı. Var olan beynini kenara alıp, etiyle kemiğiyle uğraşmadı.