Star TV Babil dizisi için Ozan Güven kararı verildi!

Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet nedeniyle Star TV'de yayımlanan Babil dizisinden ayrıldı. Ay Yapım, karşılıklı fesih olarak duyurdu.

Star TV Babil dizisi için Ozan Güven kararı verildi! - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet magazin gündemine bomba gibi düştü, Güven'in hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ozan Güven'den şikayetçi olan Deniz Bulutsuz, yaşadığı şiddet yüzünden ne hale geldiğini de dava dilekçesine ekleyerek ifade verdi. Bulutsuz ifadesinde Güven tarafından bir saatten fazla şiddet gördüğünü söyledi.

Star TV Babil dizisi için Ozan Güven kararı verildi! - Sayfa 2

Deniz Bulutsuz'un ifadelerinin ortaya çıkan görüntüler birebir olmasına rağmen Ozan Güven, şiddeti yalanladı ve asıl mağdur kendisinin olduğunu savundu. Fakat bu durum işlerinden olmasına engel olmadı. Kadına şiddeti affetmeyen yapımlar Güven'in işlerini bir bir iptal etti. 

Star TV Babil dizisi için Ozan Güven kararı verildi! - Sayfa 3

Ozan Güven'in başrol oynadığı Babil dizisinin yapımcısı Ay Yapım'da "Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız..." açıklamasını yaptı.

Star TV Babil dizisi için Ozan Güven kararı verildi! - Sayfa 4

Öte yandan Deniz Bulutsuz'un almış olduğu darp raporu, vücudundaki morlukları tasvir etmesine rağmen yalanlayan Ozan Güven'e ise 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.