için kaldı

Yusuf Yazıcı Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fransa Ligi'nden Lille takımının teklifte bulunduğu Yusuf Yazıcı hakkında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, henüz tatmin edici bir rakamla karşılaşmadıkları belirtti.

F5HABER F5HABER
Yusuf Yazıcı Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fransa'nın Lille takımının kadrosuna katmak istediği Yusuf Yazıcı'nın bu teklife sıcak baktığını ancak kulüp olarak tatmin edici bir rakamla karşılaşmadıkları için bu transferin şimdilik askıda olduğunu söyledi. 

beinsports'a konuşan Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın, futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediğini açıkladı. 

Lille'in milli futbolcu için yaptığı teklifin beklentilerini karşılamadığını ve bu nedenle transferin şimdilik askıda olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu "Hiçbir şekilde Yusuf'u gönderme taraftarı değiliz. Abdülkadir Ömür ve diğer futbolcularımızla alakalı da aynı şeyleri söyleriz. Kadromuzu muhafaza edip, üstüne takviye yaparak yola devam etmeyi amaçladık. Yalnız Yusuf'un, futbol hayatına dışarıda devam etme arzusu var. Kendisiyle uzun konuşmalar yaptık. Ona, önümüzdeki sene gitmesinin daha doğru olacağını söyledik. Ancak kendisi ısrarla gitmek istediğini beyan edince, konu farklı bir platforma taşınmış oluyor. O platform da şu: Gidecekse kulübün menfaatleri doğrultusunda ve kendisine yakışan şekilde gitmesi gerektiğini ifade ettik. Yusuf için tek ciddi teklif Lille'den geldi. Ancak Lille de yırtık kağıt 5 Euro'ları bantla yapıştıran bir kulüp. Orada Trabzonspor'un beklentilerini karşılayan bir rakamla karşımıza çıkmadılar. Ne Trabzonspor'un beklentilerini karşılayan ne de Yusuf Yazıcı'nın gerçek değerini yansıtan bir rakam olduğu için Lille ile o konuda bir noktaya gelemedik. Dolayısıyla bu konu şimdilik askıda" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER