Samir Nasri Antalyaspor'da!

Antalyaspor'un transfer görüşmeleri yaptığı Fransız orta saha Samir Nasri, Antalya'ya geldi!

F5HABER F5HABER
Samir Nasri Antalyaspor'da!

Antalyaspor, daha önce Marsilya, Arsenal, Manchester City ve Sevilla gibi dev kulüplerde forma giyen Nasri'yle 2 yıllığına anlaştı. Tecrübeli futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı bildirildi.

Kırmızı-beyazlılar'ın Nasri'ye, bonuslar haricinde yıllık 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenilirken, Manchester City'ye ödenecek bonservis bedeli hakkında bilgi verilmedi.

Samir Nasri Antalyaspor'da! - Resim : 1

SAMİR NASRİ KİMDİR?

Samir Nasri, 26 Haziran 1987 tarihinde Fransa'nın Marsilya şehrinde dünyaya geldi. Marsilya takımının alt yapısında yetişen Nasri, 17 yaşındayken Marsilya ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Daha ilk sezonunda Marsilya'da ilk 11'de forma giymeye başlayan Nasri, 13 maçta 1 gole imza attı ve dinamikliğiyle dikkatleri üzerine topladı. 2005-2006 sezonunda da 30 maçta forma giyerek yaşına göre oldukça iyi bir istatistik yakaladı.

2008 yılında İngiltere'nin önde gelen kulüplerinden Arsenal'e transfer oldu ve beklenen başarıyı verdi. Arsene Wenger'in dikkatini çeken Nasri, dönemin başarılı oyuncuları arasında yer aldı. Arsenal'de çıktığı 86 maçta 18 gol kaydeden Samir Nasri, yıldızını parlattı.

2011 yılının yaz döneminde Manchester City'e 25 milyon pound karşılığında transfer oldu ve henüz ilk maçında 3 asist yaptı. Manchester City'de çıktığı 124 maçta 18 gol kaydeden Nasri, 31 Ağustos 2016 tarihinde İspanya'nın Sevilla kulübüne kiralandı.
Samir Nasri Antalyaspor'da! - Resim : 2

Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Samir Nasri, çıktığı 41 milli maçta 5 gol kaydetti.

Doğum tarihi: 26 Haziran 1987 (30 yaşında)
Doğduğu il: Marsilya/ Fransa
Boyu: 1,77 m
Uyruğu: Fransa
Mevki: Orta saha merkez, sol kanat, sağ kanat
Ayak: Sağ ayak
Milli takım performansı: 41 maç 5 gol
Güncel piyasa değeri: 16 milyon €
Oynadığı takımlar: Marsilya, Arsenal, Manchester City, Sevilla
Son sezon performansı: 31 maç 3 gol 3 asist 8 sarı kart

SONRAKİ HABER