Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme seferberliği!

Trabzonspor, Nijeryalı yıldız ile sözleşme uzatmak için harekete geçiyor. Bordo-Mavili taraftarlar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Nwakaeme'nin kontratının uzatılması için sosyal medyadan yönetime çağrıda bulunmuştu. Trabzonspor Yönetimi de Nijeryalı futbolcu ile devre arasından önce masaya oturarak, yeni kontrata imza attırmayı hedefliyor.

F5HABER F5HABER
Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme seferberliği!

2018'in yaz transfer döneminde İsrail Ligi ekiplerinden Hapoel Beer Sheva'dan transfer edilen Anthony Nwakaeme, geldiği günden bu yana takımının en istikrarlı isimlerinden biri oldu. 32 yaşındaki yıldız sağ kanat oyuncusunun şimdi ise sözleşmesi sona erecek. Bu doğrultuda Bordo-Mavili taraftarlar da tecrübeli oyuncunun takımda kalması için sosyal medyada birlik oldu. Trabzonsporlu futbolseverler, daha önce 'NwakaemeSözleşmesiYaşatır' etiketi ile Nijeryalı futbolcunun, takımda kalması konusunda yönetime çağrıda bulundu.

 Devre arasından önce masaya oturacaklar

Edinilen son bilgilere göre taraftarın yoğun desteğinin yanında gelecek seçim öncesi de Trabzonspor Yönetimi, bir an önce harekete geçmeyi planlıyor. Bu anlamda Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylarının, Nwakaeme için devre arası transfer döneminden önce masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Yapılacak görüşmelerin ardından Nijeryalı yıldızın sözleşmesinin sezon arasında uzatılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SONRAKİ HABER