için kaldı

Sipahioğlu'ndan Beşiktaş'a yanıt! "Bu iftiracıların..."

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın yaptığı açıklamaları sert sözlerle eleştirdi.

F5HABER F5HABER
Sipahioğlu'ndan Beşiktaş'a yanıt! "Bu iftiracıların..."

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Sipahioğlu, "Sezon başından beri, başarı için her yol mübah diyerek, sürekli yalan algılar üretip tetikçileri üzerinden bunları yaymaya çalışanların son yalanı; şampiyon olursak Thiam için eski kulübüne bonus ödeyeceğimiz iddiaları her zaman olduğu gibi tamamen iftira yalan ve gerçek dışıdır." ifadelerini kullandı.

Sezon içinde ortaya atılan iddialardan örnekler veren Sipahioğlu, "Tıpkı derbi maçı hakeminin Başkanımızın şirketinde çalıştığı iddiası gibi. Tıpkı İrfan Can için şampiyonluk bonusu ödeyeceğimiz iddiası gibi. Tıpkı bizle hiç ilgisi olmayan Demba Ba konusunda iftira atmaya çalışmaları gibi. Tıpkı Kemal Ademi için yaymaya çalıştıkları iftira gibi." dedi.

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ’a da göndermede bulunan Metin Sipahioğlu, "Fenerbahçe, 15 haftadır penaltı alamayan, sürekli hakem hatalarına maruz kalan şekilde, rakiplerin penaltıları, gollerinde görülemeyen eller ortadayken; tertemiz şampiyonluk yürüyüşünü sonuna kadar sürdürecektir. Bu iftiracıların bayram arefe hesaplarının takdiri ise kamuoyunun" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER