için kaldı

Sabri Sarıoğlu'ndan Arda Turan ve Etebo yorumu!

Uzun yıllar Galatasaray'da forma giyen Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Beinsports'ta yorumculuğa başladı. Merakla beklenen yorumlarına bir dönem birlikte futbol oynadığı Arda Turan değerlendirmesiyle başlayan Sabri Sarıoğlu, "Arda kendine çok iyi bakmış. Benim kardeşim zaten ama maç kondisyonu bambaşka bir şey. İstediğiniz kadar özel antrenman yapın, maç oynamadan iyi kondisyona ulaşamazsınız" dedi.

F5HABER F5HABER
Sabri Sarıoğlu'ndan Arda Turan ve Etebo yorumu!

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Sabri Sarıoğlu, Galatasaray-Gaziantep FK maçı öncesinde değerlendirmeler yaptı.

Arda Turan'ın ilk maçlarında zorlanacağını dile getiren Sabri Sarıoğlu, "Arda, şahsen çok sevdiğim bir kardeşimdir. Yakın zamanda karşılaştık. Fizik olarak, kilo olarak çok iyi. 2.5-3 senedir düzenli oynayamadı. Maç temposu olmadığı sürece performansı üst seviyeye çıkaramaz Ligin ilk maçı. Öyle bakmak lazım. Fiziksel olarak yorgun düşebilir. Oynadıkça daha üst seviyeye çıkacaktır. Arda kendini kanıtlamış bir oyuncu. Eski Arda'yı geri döndürmek isteyecek. İlk başlarda zorlanacaktır." dedi.

Sabri Sarıoğlu yorumlarını "Taylan orta sahada tek başına görünüyor sistemde. İyi oynar. Beğendiğim bir oyuncu. Galatasaray forması giymek büyük bir sorumluluktur. İnşallah taşır" ifadeleriyle sürdürdü.

Yeni transfer Etebo'nun şans bulamaması hakkında ise Sarıoğlu, "Tahminen, Etebo'yu yeni geldiği için tercih etmedi Fatih hoca" şeklinde konuştu.

 

 

SONRAKİ HABER