Ronaldo'nun gol sevinci sırasında Messi'li tarihi fotoğraf!

Portekiz'in Gana'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada Ronaldo'nun gol sevincini tribündeki Messi posterinin önünde yaşaması tarihi bir an ortaya çıkardı.

F5HABER F5HABER
Ronaldo'nun gol sevinci sırasında Messi'li tarihi fotoğraf!

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Portekiz, ilk maçında Gana ile karşı karşıya geldi.

Portekiz, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup edip dev turnuvaya üç puanla başladı.

Portekiz'in galibiyet gollerini Ronaldo, Joao Felix ve Rafael Leao kaydetti. Gana'nın golleri Ayew ve Bukari'den geldi.

Portekiz'in galibiyetiyle noktalanan mücadeleye ise Ronaldo'nun gol sevinci damgasını vurdu.

Yıldız futbolcu penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, golden sonra meşhur 'siuuuuu' hareketini yaparak sevinç yaşadı.

37 yaşındaki futbolcunun gol sevincini tribünde yer alan Messi posterinin önünde yaşaması dikkat çekerken, ortaya tarihi bir fotoğraf çıktı.

Bu arada Ronaldo, maçın ardından sosyal medyadan 5 fotoğraf paylaşırken, Messi'li fotoğrafı paylaşmaması ise Arjantinli meslektaşına saygı duyduğu şeklinde yorumlandı.

Kariyerleri boyunca karşılaştırılan Ronaldo ve Messi, belki de son kez bir Dünya Kupası'nda boy gösteriyor. İki isim de ilk maçlar sonunda 1'er gol atarken, gollerin penaltıdan gelmesi ise dikkat çekti.

Ronaldo ve Messi, geçtiğimiz günlerde bir reklam filminin çekimlerinde satranç oynarken fotoğraflanmıştı. Bu kare binlerce yorum ve beğeni almıştı.

SONRAKİ HABER