Rasim Ozan Kütahyalı'dan Radamel Falcao isyanı! Onurunla, şerefinle Türkiye'yi terk et

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, 5 milyon Euro ücret alan Falcao'nun sürekli sakatlanmasına çok kızdı. Kütahyalı, Galatasaray'da oynadığından daha fazla sayıda maç kaçıran Radamel Falcao'ya uçak bileti alıp canlı yayında golcü futbolcuya "Onurunla, şerefinle Türkiye’yi terk et" diye seslendi.

F5HABER F5HABER
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Radamel Falcao isyanı! Onurunla, şerefinle Türkiye'yi terk et

Monaco'dan transfer edilen Radamel Falcao, Galatasaray'da sakatlıklardan bir türlü kurtulamıyor. Öyle ki, Kolombiyalı golcünün kaçırdığı maç sayısı, çıktığı maç sayısını da geçti. Son olarak Antalyaspor maçına 46. dakikada oyuna giren ve 29 dakika sahada kalabilen tecrübeli yıldıza Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'dan biletli tepki aldı.  Falcao'ya uçak bileti alan Kütahyalı "Falcao bizleri mahvettin, umutlarımızı tükettin. Onurunla, şerefinle Türkiye'yi terk et" dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Rakibiyle 0-0 berabere kalan ve liderliği koltuğunu Beşiktaş'a kaptıran sarı-kırmızılılarda, aylar sonra sahalara dönen Radamel Falcao'nun bir kez daha sakatlanması camiayı ayağa kaldırdı.

"ALDIĞI UÇAK BİLETİNİ KAMERALARA GÖSTERDİ"
Beyaz Futbol adlı programda açıklamalarda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Kolombiyalı golcü için aldığı uçak biletini kameralara gösterdi.

"BİZLERİ MAHVETTİN"
Kütahyalı, "Falcao bizleri mahvettin, umutlarımızı tükettin. Onurunla, şerefinle Türkiye'yi terk et" dedi.

SONRAKİ HABER