Mesut Özil, Fenerbahçe'de! İmza için geliyor

Mesut Özil, Arsenal ile de anlaştı ve Fenerbahçe dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için İstanbul’a çağırdı. Özil, sarı lacivertli takımla 3,5 yıllık sözleşme imzalamak için yarın akşam ya da pazartesi İstanbul'a gelecek. Yıldız futbolcu, Sarı-lacivertliler Twitter hesabından "Gel Gündüzle Gece Olalım..." şeklinde bir paylaşımına sarı lacivert kalplerle yanıt verdi.

F5HABER F5HABER
Mesut Özil, Fenerbahçe'de! İmza için geliyor

32 yaşındaki futbolcu ile anlaşan ve oyuncunun, kulübü Arsenal ile fesih görüşmelerini bekleyen Fenerbahçe, oyuncunun kulübüyle bugün anlaşma sağlaması sonucu 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet etti.

ÖZEL UÇAKLA GELECEK

Özil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla yarın akşam veya Pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Uçuş planlamasının yarın tamamlanması bekleniyor. Öte yandan görkemli bir imza töreni için hazırlık yapan sarı lacivertliler, hafta içi Mesut Özil'i 3.5 yıllık süreyle kadrosuna katacak. Mesut’un İstanbul'da Çamlıca'da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi. 

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIMLAR

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı.

Sarı-lacivertliler Twitter hesabından "Gel Gündüzle Gece Olalım..." şeklinde bir paylaşımına yıldız futbolcu sarı lacivert kalplerle yanıt verdi ve Türkiye geleceğinin sinyalini verdi.

"GEL GÜNDÜZLE GECE OLALIM"

Tarkan'ın "Gül döktüm yollarına" şarkısında "Gel Gündüzle Gece Olalım." mısralarının sonrasında taraftarların da çok sık kullandığı "Gel beraber mesut olalım" ifadeleri geliyor.

Mesut Özil, Fenerbahçe'de! İmza için geliyor - Resim : 2MESUT ÖZİL PAYLAŞIMI ALINTILADI!

Mesut Özil, Fenerbahçe'nin bu paylaşımını alıntılayarak, sarı lacivert emoji ile kum saati kullandı.

Mesut Özil, Fenerbahçe'de! İmza için geliyor - Resim : 3

SONRAKİ HABER