için kaldı

Lyon, Monaco'yu 10 kişiyle devirdi; maçtan sonra yumruklar konuştu!

Fransa Ligue 1'in 35. haftasında Monaco, sahasında Lyon'u ağırladı. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında konuk ekip sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın sonunda çıkan olaylar geceye damga vurdu.

F5HABER F5HABER
Lyon, Monaco'yu 10 kişiyle devirdi; maçtan sonra yumruklar konuştu!

Fransa'da büyük bir heycana sahne olan şampiyonluk yarışında bu gece kritik bir maç oynandı. Monaco, sahasında 10 kişi kalan Lyon'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın sonunda çıkan olaylar ise geceye damga vurdu.

Monaco'nun gollerini 25. dakikada Volland ile 86. dakikada penaltıdan Ben Yedder atarken, Lyon'un sayılarını 57. dakikada Depay, 77. dakikada Beşiktaş'ın eski oyuncusu Marcelo ve 89. dakikada Cherki kaydetti.

Öte yandan Lyonda'da Caqueret, 70. dakikada kırmızı kart gördü. Monaco'nun golcüsü

Bu sonucun ardından zirvede puan kaybı yaşayan Monaco 71 puanla, lider Lille'in 5 puan gerisine düştü. 4. sıradaki Lyon ise 70 puana yükseldi. Öte yandan Monaco'nun 5 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.

Yumruklaşmayı antrenörler ayırdı
Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Marcelo Guedes ve Wissem Ben Yedder arasında başlayan gerginlik sonrası tüm Lyonlu ve Monacolu oyuncular arasında saha ortasında tartışma yaşandı.

Yaşanan yumruklaşmayı antrenörler ayırdı. Lyon'dan Mattia de Sciglio, Monaco'dan Willem Geubbels ve Pietro Pellegri maç sonrası hakem Clement Turpin'den kırmızı kart gördü.

SONRAKİ HABER