Lucescu'nun yerine gelen isim belli oldu

A Milli Takım'da Teknik Direktör Mircea Lucescu ile yolların ayrılmasının ardından, takımı sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu yönetecek.

F5HABER F5HABER
Lucescu'nun yerine gelen isim belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile bugün yaptığı toplantının ardından Rumen teknik adam ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

ÖNCE TAYFUR, SONRA ŞENOL GÜNEŞ

Edinilen bilgiye göre A Milli Takım'da sezon sonuna kadar Teknik Direktörülük görevinde Tayfur Havutçu yer alacak. Havutçu'nun ardından Şenol Güneş'in milli takımın başına gelmesi bekleniyor.

Lucescu'nun yerine gelen isim belli oldu - Resim : 1

A Milli Takım'daki görevine son verilen Mircea Lucescu'nun alacağı tazminat merak konusu oldu.

Sporx'in haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu, 30 Haziran 2019'da sözleşmesi sona erecek olan deneyimli teknik adam ile yaptığı anlaşmada, yıllık 2,5 milyon euroluk ücretinin kalan tutarını ödemek üzere anlaşmaya vardı.

3 AYLIK ALACAĞI ÖDENECEK

Yapılan sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmayan Mircea Lucescu'ya, yolların ayrılmasının ardından 3 aylık alacağı olan 625 bin euro daha ödenecek.

Mircea Lucescu, 2017'de göreve geldiğinde 2+1 yıllık sözleşme imzalanmış ve o dönemde Fatih Terim'in ayrılıığı ardından süren tartışma nedeniyle kontrata tazminat maddesi koyulmamıştı.

SONRAKİ HABER