Kenan Karaman Fatih Terim'den tam not aldı!

Galatasaray'ın ara transferdeki ilk hedeflerinden biri olan Kenan Karaman'ın milli formayla ortaya koyduğu performans, Sarı-Kırmızılılar'dan bir kez daha tam not aldı. Fatih hoca, 26 yaşındaki gurbetçi forvetin hem ileri uçta hem de kanatlarda Aslan'a çok faydalı olacağını düşünüyor.

F5HABER F5HABER
Kenan Karaman Fatih Terim'den tam not aldı!

Yaz döneminden beri Aslan'ın transfer gündeminde yer alan Kenan Karaman, A Milli Takım formasıyla ortaya koyduğu performansla büyük takdir topluyor. Son olarak Rusya'ya karşı çok iyi bir maç çıkaran ve ağları havalandırmayı başaran 

26 yaşındaki futbolcunun grafiği, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yüzünü güldürdü. Tecrübeli hocanın kadrosunda görmeyi çok istediği Kenan'ın, hem ileri uçta hem de kanatlarda görev yapabilmesi, kadroda derinlik isteyen Terim'i alternatif anlamında çok rahatlatacak gibi görünüyor. Fatih Terim'in Kenan Karaman'la ilgili olarak yardımcılarıyla da görüştüğü ve performansına övgü yağdırdığı, Galatasaray'a gelmesi durumunda çok iyi işler yapabileceğine inandığı belirtiliyor.

Takımı Fortuna Düsseldorf'un küme düşmesiyle kariyerine Almanya 2. Ligi'nde devam eden Kenan'ın mukavelesi sezon sonunda bitiyor. Yıldız futbolcu, ayrılığı uzun süre önce kafasına koymuştu. Galatasaray'la dolaylı yoldan yaptığı görüşmelerde pozitif bir tavır takınan Kenan Karaman'ın, kulüplerin arasındaki anlaşmayı beklediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi forveti uygun bir maliyetle kadrosuna katmaya kararlı. Her ne kadar sezon sonunda bedava gelme ihtimali bulunsa da Terim'in isteğiyle Galatasaray Yönetimi bu transferi devre arasında bitirebilmek için her türlü formülü deneyecek.

SONRAKİ HABER