Golü iptal edilen Fenerbahçe'den zehir zemberek sözler: Görüyoruz ki yakamızı bırakmayacaksınız

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçının 45.. dakikasında attığı gol VAR incelemesini ardından iptal edildi. Fenerbahçe resmi Twitter hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

F5HABER F5HABER
Golü iptal edilen Fenerbahçe'den zehir zemberek sözler: Görüyoruz ki yakamızı bırakmayacaksınız

Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, ilk 45 dakikadaki hakem kararlarına tepki gösterdi. Karşılaşmanın devre arasında kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulduğu bu sisteme ve bu rezalette payı olan herkese yazıklar olsun" denildi.

SARI- LACİVERTLİ KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

SİSTEMİNİZE YAZIKLAR OLSUN Sezonun 26. haftası itibarıyla “bir daha olmaz” dediğimiz her şeyin bıkmadan ve yılmadan daha da vahimini yaşatıyorsunuz, milyonların gözü önünde Fenerbahçe’yi doğruyorsunuz!

Çizgileri belirsiz, kararları tanımsız her bir hamleniz ve adımınızla, verilen verilmeyen kartlarınızla, VAR’ınızla, hakeminizle görüyoruz ki Fenerbahçe’nin yakasını bırakmayacaksınız! Türk futbolunun içinde bulduğu bu sisteme ve bu rezalette payı olan herkese yazıklar olsun!

Sisteminiz sizin olsun! Biz mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz!

Golü iptal edilen Fenerbahçe'den zehir zemberek sözler: Görüyoruz ki yakamızı bırakmayacaksınız - Resim : 1

SONRAKİ HABER