Gökhan Gönül’ün yerine Murat Paluli

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken kadroda radikal değişikliklere gidilmeye hazırlanılıyor. Sarı-lacivertliler, tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül'le yollarını ayırmak isterken Göztepe ile sözleşmesi biten Murat Paluli listeye alındı.

F5HABER F5HABER
Gökhan Gönül’ün yerine Murat Paluli

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül’le sözleşme yenilenmesini istiyor… yönetim ise sürekli sakatlık sorunlarıyla boğuşan Gönül’e veda etmek istiyor…

Gönül yönetimin kararını bekliyor. Şu an için aldığı bir karar yok. Ancak gelen bilgilere göre Fenerbahçe kendisine sözleşme vermezse emekli olacak.

Gönül emekli olursa Fenerbahçe’nin sağ bek mevkiinde boşluğu doğacak. Emre Belözoğlu bu mevkiyi Nazım’la götürecek yerli bir sağ bek istiyor. Gözüne kestirdiği ilk isim Mert Müldür’dü. Ancak Sassuolo’nun milli oyuncuyu bırakma şansı yok.

Bu yüzden Emre bonservisi de elinde olan bir isme göz koydu. Göztepe ile sözleşmesi sona eren Murat Paluli. Fenerbahçe’nin sportif direktörü olarak Paluli’nin menajeri Cem Can’la görüşen Emre, “Murat’a söyle kimseyle görüşmesin. Sen de kimseyle görüşme. Ona bir sözleşme sunmayı düşünüyorum. Yönetimin onayını bekliyorum” dedi.

Bu arada Cem Can’ın görüştüğü Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’e, Emre’nin sözlerini tekrarladığı ve Mayıs sonuna kadar 10 gün süre istediği öğrenildi.

SONRAKİ HABER