Gaziantep FK, Marius Sumudica ile yolları ayırdı!

Gazientep FK Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolları ayırdığını duyurdu. Marius Sumudica maç sonrası sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunmuş, "Size maaş indirimi teklifi gelse kabul eder miydiniz? Eşimi arayacağım ve bana para göndermesini söyleyeceğim" demişti.

F5HABER F5HABER
Gaziantep FK, Marius Sumudica ile yolları ayırdı!

Gazientep FK Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolları ayırdığını duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:
Gaziantep Futbol Kulübümüz de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır.

Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

MAAŞ TARTIŞMASI
Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor'a deplasmanda 2-1kaybeden Gaziantep FK'de maç sonrası ortalık karışmış maçın ardından Sumudica "Benim paranın peşinde koştuğum söyleniyor. Paranın peşinde olsaydım çok başka yerde olurdum. Size maaş indirimi teklifi gelse kabul eder miydiniz? Eşimi arayacağım ve bana para göndermesini söyleyeceğim" demişti.

Gaziantep Başkanı Mehmet Büyükekşi ise "Sumudica'ya 1,2 milyon Euro ödüyoruz ama primlerle 1 milyon 900 bin Euro istiyor. Fatih Terim de dahil bunu Türkiye'de hangi hoca alıyor?" diyerek tepki göstermişti.

SONRAKİ HABER