için kaldı

Galatasaray'da 3 imza birden

Geride kalan sezon 400 bin Euro’ya oynayan 30 yaşındaki Ömer Bayram'ın maaşı Türk Lirası’na çevrilirken, 6 milyon TL’ye yükseltildi. G.Saray, kulüpleri ile sözleşmeleri sona eren Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’nın transferlerini de KAP’a bildirecek.

F5HABER F5HABER
Galatasaray'da 3 imza birden

Galatasaray ’da tüm camia, 19 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimine kilitlenirken kulüpte transfer konusunda ilk adım atıldı ve 1’i iç transferde olmak üzere 3 futbolcu ile anlaşma sağlandı.

Sarı kırmızılılarda sözleşmesi biten 12 futbolcunun arasında yer alan Ömer Bayram, 3 yıl daha Galatasaray formasını giymeye devam edecek. Geçtiğimiz sezon yıllık 400 bin Euro’ya oynayan 30 yaşındaki futbolcuya yüzde 50’ye yakın zam uygulandı. Ömer’in sözleşme şartları TL’ye çevrilirken her sezon başına 6 milyon TL karşılığında anlaşma sağlandı.

Yönetim tecrübeli sol bek ile kontratı imzalayıp Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirimi yapacak. 3 sezondur sarı kırmızılı formayı giyen Ömer G.Saray’da 97 kez sahaya çıkarken 2 gol attı, 20 de asist yaptı. (Hürriyet)

SONRAKİ HABER