için kaldı

Galatasaray'ın yeni yıldızı Emre Akbaba İstanbul'da

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Emre Akbaba, İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 25 yaşındaki futbolcuyu Atatürk Havalimanı'nda karşıladı

F5HABER F5HABER
Galatasaray'ın yeni yıldızı Emre Akbaba İstanbul'da

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Emre Akbaba, İstanbul'a geldi. 25 yaşındaki yıldız futbolcuyu Atatürk Havalimanı'nda Sarı-kırmızılı taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, milli futbolcuyu 4 milyon euro'ya Alanyaspor'dan transfer ettiklerini açıklamıştı. Emre Akbaba'nın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni yıldızı Emre Akbaba İstanbul'da - Resim : 1

"ÇOCUKLUK HAYALİMDİ"

Emre Akbaba kısa bir açıklama yaptı. Başarılı oyuncu, "Galatasaray, çocukluk hayalim. Umarım bu formayı bir an önce giyerim. Taraftarın yaptığı tezahüratlar ve gönderdikleri mesajlar beni çok duygulandırdı. İnşallah onları mahcup etmeyeceğim" dedi.

Galatasaray'ın yeni yıldızı Emre Akbaba İstanbul'da - Resim : 2

KARGAŞA YAŞANDI

Emre Akbaba'nın havalimanına indiği esnada kısa süreli bir karagaşa yaşandı. Gerginlik bir süre sonra yatıştırıldı.

Kariyeri boyunca kulüp takımlarıyla 197 maça çıkan Emre Akbaba, 61 gol attı. Milli formayı da 5 kere sırtına geçiren Emre Akbaba, geçen sezon Alanyaspor ile 32 maçta oynarken, 14 gol atıp 9 asist yapıp tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

SONRAKİ HABER