Galatasaray Fatih Terim olmadan kazanamıyor

PFDK'nın verdiği 5 maç ve çift sarı karttan gelen kırmızıyla toplam 6 maç ceza alan Fatih Terim, ligde ilk yarıyı kapattı. Son Malatyaspor beraberliğiyle Ligdeki Terim'siz 32 maçta ise Aslan'ın tam 42 puan kaybı var.

F5HABER F5HABER
Galatasaray Fatih Terim olmadan kazanamıyor

Fenerbahçe maçında çift sarıdan kırmızı kart gören Terim, buradaki 1 maçlık cezanın yanı sıra ihraç sonrası hakeme hakaretten 3 maç, tedbire uymama gerekçesiyle de 2 maç olmak üzere toplamda 6 maçtan menle karşı karşıya kaldı. Cezada azalma olmazsa, Fatih Terim ligde ilk yarıyı kapatacak. , Altay, Sivasspor (d), Başakşehir, Adana Demir (d) ve Antalyaspor sınavlarını kaçıracak olan Fatih hocanın yokluğunda Cim Bom'un işi oldukça zor görünüyor.

Puan kaybı daha fazla

Son kararla birlikte Terim'in son 11 yılda cezalı olduğu maç sayısı 42'ye ulaşacak. Bundan önceki 36 maçın 31'i ligde, 3'ü Türkiye Kupası'nda, 2'si Süper Kupa'daydı. Son olarak Malatyaspor deplasmanına Terim olmadan çıkan Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Ligdeki Terim'siz 32 maçta 14 galibiyet alan Cim Bom, 12 beraberlik, 6 da yenilgi yaşadı ve 42 puan kaybetti. Türkiye Kupası'ndaki 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, Süper Kupa'daki 2 karşılaşmada ise 2 galibiyet elde edildi. Deneyimli teknik adamın yokluğunda, yardımcı hocalar Selçuk İnan ve Necati Ateş'in ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER