Francesco Farioli sürprizi: Avrupa devi talip oldu!

Teknik direktörlük kariyerine Türkiye'de başlayan ve Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Corendon Alanyaspor takımlarını çalıştıran Francesco Farioli, Hollanda devi Ajax'ın radarına girdi.

Francesco Farioli sürprizi: Avrupa devi talip oldu!

Türkiye'de başlayan teknik direktörlük kariyerinde Süper Lig ekipleri VavaCars Fatih Karagümrük ile Corendon Alanyaspor'u da çalıştıran ve şimdilerde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'in teknik direktörlük koltuğunda oturan Francesco Farioli hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun aktardığı habere göre Hollanda Eredivisie ekiplerinden Ajax, Farioli'yi takımın başına getirmek istiyor.

Kabus gibi geçen sezonun ardından yeni bir yapılanmaya giren Ajax'ın Farioli için çok istekli olduğu belirtilen haberde son kararı İtalyan çalıştırıcının vereceği aktarıldı.

FARİOLİ OLMAZSA ROTA GRAHAM POTTER

Ajax'ın 35 yaşındaki çalıştırıcı ile anlaşamaması durumunda rotasını bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Graham Potter'a çevireceği ifade edildi.

Sezon başında Nice'in başına geçen Farioli, Fransız ekibinin başında toplamda çıktığı 35 karşılaşmada 1.71 puan ortalaması tutturdu.

Alanyaspor
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası