Fenerbahçe'nin transfer hedefinde sürpriz detay: Trabzonspor'un efsanesi devreye girmiş

Fenerbahçe Başkan Adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi'nin Dortmund'da forma giyen Serhou Guirassy ile anlaştığı öne sürülmüştü. Gineli oyuncuyu, bu transfer için ikna eden ismin Trabzonspor efsanesi İbrahim Yattara olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin transfer hedefinde sürpriz detay: Trabzonspor'un efsanesi devreye girmiş

Başkanlık seçimi için geri sayımın sürdüğü Fenerbahçe'de golcünün kim olacağı netleşti. Hem Aziz Yıldırım'ın hem de Hakan Safi, Borussia Dortmund'un 30 yaşındaki yıldızı Serhou Guirassy'le anlaştığı öne sürülmüştü.

İBRAHİM YATTARA AZİZ YILDIRIM'A DESTEK OLDU

Türkiye'de yer alan habere göre: Aziz Yıldırım'ın Trabzonspor efsanesi İbrahima Yattara'nın desteğiyle Guirassy'ı ikna ettiği iddia edildi.

Gineli Yattara'nın Fenerbahçe'yi överek vatandaşı Guirassy'nin rotasını Kadıköy'e çevirmesinde etkili olduğu kaydedildi.. Yattara, çocukluğundan beri tanıdığı Guirassy için, "Bendeki kumaşın aynısı onda da var. Onun büyük bir futbolcu olacağını biliyordum." demişti.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası