için kaldı

Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Zenit'e karşı ilk maçını evinde oynayan ve 1-0'lık skorla avantajı yakalayan Fenerbahçe, skor avantajını kullanarak tur atlamak istiyor. Son 32 turunun 2. Ayağı 21 Şubat Perşembe günü oynanacak. Zorlu maç beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Zenit maçının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Futbolseverler, "Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, hangi kanalda?" sorularının yanıtını öğrenmek istiyorlar. Süper Lig'de evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Fenerbahçe, tur için Rusya'ya gidiyor.

İlk maçta 1-0 gibi bir avantajlı skor elde eden Fenerbahçe'de gözler Rusya'da oynanacak olan müsabakaya çevrildi. Karşılaşma için nefesler tutuldu. Zenit - Fenerbahçe rövanş mücadelesi 21 Şubat Perşembe günü Rusya'nın Saint Petersburg kentinde oynanacak. Zorlu maç beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Haberimiz içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

ZENİT - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Zenit - Fenerbahçe rövanş mücadelesi 21 Şubat Perşembe günü Rusya'nın Saint Petersburg kentinde oynanacak. Zorlu maç beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Rusya'da 21 Şubat'ta oynanacak rövanşta Sarı-Lacivertliler galibiyet ve her türlü beraberlikte turu geçecek. Temsilcimiz gollü tek farklı mağlubiyetlerde de son 16'ya kalacak. Zenit 1-0 kazanırsa mücadele uzatmaya gidecek. Fenerbahçe 2 farklı kaybederse Avrupa Ligi'ne veda edecek.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ KADROSU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi. Kurallar gereği kadroya üç futbol eklenebiliyor. Bu nedenle Soldado, Mehmet Ekici ve Serdar Aziz kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosu şöyle;

Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Aksu, Hasan Ali, Isla, İsmail Köybaşı, Şener, Neustädter, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan, Ayew, Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Frey, Slimani, Benzia.

ZENİT'İN AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleciler: Andrey Lunev, Yuri Lodygin, Mikhail Kerzhakov

Defanslar: Emanuel Mammana, Miha Mevlja, Branislav Ivanovic, Luís Neto, Ilya Skrobotov, Elmir Nabiullin, Evgeni Chernov, Igor Smolnikov, Denis Terentjev, Aleksandr Anyukov, Leandro Paredes, Matías Kranevitter, Hernani

Orta sahalar: Daler Kuzyaev, Claudio Marchisio, Magomed Ozdoev, Christian Noboa, Oleg Shatov, Yuri Zhirkov, Aleksandr Erokhin, Robert Mak,

Forvet: Sebastián Driussi, Aleksandr Kokorin, Artem Dzyuba, Anton Zabolotny


SONRAKİ HABER