Fenerbahçe Beko'dan flaş açıklama! Bazı basketbolcularda koronavirüs belirtilerine rastlandı

Fenerbahçe Beko'da basketbolcular ve bazı idari kadro çalışanlarında koronavirüs belirtilerine rastlandı.Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada belirtilerin test edilmesi sonrası sağlık heyetinin duruma müdahale ettiğini ve takımın detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirildiği açıklandı.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe Beko'dan flaş açıklama! Bazı basketbolcularda koronavirüs belirtilerine rastlandı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarının, yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirtisi taşıdığı duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, "Erkek basketbol A takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında, bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır" denildi.

Belirtilerin tespit edilmesi sonrası, sağlık heyetinin duruma ivedilikle müdahalede bulunduğu kaydedilirken, "Takımımız, detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir. Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır" ifadeleri kullanıldı.

SON MAÇLARINI KİMLE OYNADI?

Fenerbahçe ligde en son Beşiktaş ve Tofaş ile karşılaşmıştı. Sarı lacivertli ekip, EuroLeague'de ise son 1 ay içinde Valencia, Kızılyıldız ve Khimki takımları ile maç yapmıştı.

İşte yapılan açıklama

Fenerbahçe Beko'dan flaş açıklama! Bazı basketbolcularda koronavirüs belirtilerine rastlandı - Resim : 1

SONRAKİ HABER