Fenerbahçe Beko'da bir ayrılık daha

Fenerbahçe, Jan Vesely ile yolların ayrıldığını açıkladı.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe Beko'da bir ayrılık daha

 Jan Vesely ayrılığı sosyal medyadan yaptı. Çekyalı oyuncu veda mesajında, "Bu sözleri yazmak benim için çok zor. 8 yıl sonra yolculuğumuz sona eriyor. Fenerbahçe her zaman kalbimin derinliklerinde olacak. İstanbul ve Fenerbahçe, her zaman benim evim olacak" diye yazdı. 

Fenerbahçe ise oyuncuya veda mesajı yayımladı. Sarı Lacivertliler'den oyuncu için yapılan paylaşımda, "Formamıza iz bırakanlar unutulmazlar…” Jan Vesely’e Sonsuz Teşekkürlerimizle" ifadeleri kullanıldı. 

Fenerbahçe Beko'dan yapılan paylaşımda ise "Kıymetli sporcumuzun Fenerbahçe basketboluna yaptığı katkılar, camiamız tarafından hiçbir zaman unutulmayacak ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Vesely’i her zaman en içten şekilde ağırlamaya devam edecektir. 💛💙" denildi. 

VESELY FENERBAHÇE BEKO'DA HANGİ ŞAMPİYONLUKLARI KAZANDI?

Vesely, 2014'te transfer olduğu sarı-lacivertli takımda 4 Basketbol Süper Ligi, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Vesely, bu sürede birer defa Avrupa Ligi normal sezonu ile Basketbol Süper Ligi finallerinin en değerli oyuncusu seçildi.

SONRAKİ HABER