Fatih Terim isyan etti!

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, "Dünyada her tarafta maçları ertelendi. Aklınıza gelecek her kurum ve kuruluşta insanlar evlerine gönderildi. İşin aktörü oyuncular, hocalar, hakemler. Bizim ailemiz, canımız yok mu! Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz!" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Fatih Terim isyan etti!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünyanın birçok ülkesinde futbol maçlarının corona virüs salgını nedeniyle ertelendiğini belirterek, "İşin aktörü oyuncular, hocalar, hakemler. Bizim ailemiz, canımız yok mu! Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz!" dedi. 

Terim, golsüz beraberlikle tamamlanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. 

"HİÇ Mİ ALLAH'TAN KORKMUYORSUNUZ!"

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü şu ifadeleri kullandı: "50 bin taraftardan yoksun olmak kolay değil. Özellikle Beşiktaş gibi bir rakiple oynarken. İkinci yarıda hapsettiğimiz bir oyunda kazanamadık. Oyuncuların tedirgin olmasına gerek yok. Böyle yaptıklarına göre federasyonun mutlaka bir bildiği vardır. Ben konuşurum onlarla. Dünyada her tarafta maçları ertelendi. Aklınıza gelecek her kurum ve kuruluşta insanlar evlerine gönderildi. İşin aktörü oyuncular, hocalar, hakemler. Bizim ailemiz, canımız yok mu! Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz! Ne diyelim, "Temas etmeyin, 1,5 metre mesafede durun" mu diyelim? Herhalde bilimsel bir açıklaması vardır. Ne tadı var, ne tuzu. Suni bir ortam. Bugün 850 görevli vardı. Toplamda bin kişi vardı. Bizi kimse bilgilendirmiyor. Neden seyircisiz oynuyoruz?"

SONRAKİ HABER