Falcao'nun yaptığı hamle 'ayrılacak' dedirtti!

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun ABD'nin Miami kentindeki emlak şirketlerini ve ünlü emlak danışmanlarını takip etmesi "Ayrılacak" yorumlarının yapılmasına sebep oldu. 34 yaşındaki yıldızın Sarı Kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2022 yılının Haziran ayında sona eriyor. 

F5HABER F5HABER
Falcao'nun yaptığı hamle 'ayrılacak' dedirtti!

Fanatik'in haberine göre Galatasaray tarihinin fiyat/performans olarak belki de en büyük hayal kırıklığı yaratan oyuncusu olan dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao'nun Instagram hesabından Miami'deki emlak şirketlerini ve danışmanlarını takip etmesi dikkat çekti.

Sarı Kırmızılılar'da kaçırdığı maç sayısı, oynadıklarından fazla olan Falcao'nun ismi David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile anılıyordu. 34 yaşındaki yıldızın Sarı Kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2022 yılının Haziran ayında sona eriyor. 

Falcao'nun yaptığı hamle 'ayrılacak' dedirtti! - Resim : 1

Galatasaray ile Radamel Falcao'nun yolları ayrılıyor mu? Sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'da oynadığından daha fazla maçı kaçıran Kolombiyalı forvet 2 aylık aranın ardından Trabzonspor maçında formasına kavuşmuş ve 5 dakika süre almıştı.

Falcao, ardından Antalyaspor maçının devre arasında oyuna girmiş, ancak sadece 30 dakika sahada kalabilmişti. Tecrübeli futbolcu, sağ adalesini tutarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

INSTAGRAM'DA GALATASARAY YAZISINI KALDIRDI

Golcü futbolcunun tekrar sakatlanmasının ardından taraftarlar, yıldız futbolcuyu sert bir şekilde eleştirirken sarı kırmızılı ekibin Kolombiyalı forvetinden şaşırtan bir hareket geldi.

34 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabında yer alan bio kısmında Galatasaray yazısını kaldırdı. Falcao, ''Galatasaray futbolcusu'' yazan yeri ''Profesyonel futbol oyuncusu'' diye değiştirdi.

SONRAKİ HABER