için kaldı

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendi

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti ve kritik G.Saray maçı öncesinde önemli bir 3 puan kazandı.

F5HABER F5HABER
Beşiktaş sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendi

Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, kritik Galatasaray debisinden önce puan kaybı yaşamadı ve rakibini 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Beşiktaş çok tehlikeli geldi. Quaresma'nın sağ kanattan ortasında Talisca, altı pasa yakın bir bölgeden kafa vuruşu yaptı ancak top üst direği sıyırıp auta çıktı.

NEGREDO'NUN GOLÜNE PEREİRA CEVAP VERDİ

13. dakikada Quaresma'nın kullandığı korner atışında Malatyaspor savunması topu uzaklaştıramadı. Topu bir anda önünde bulan Negredo, bekletmeden sol ayağıyla sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin 33. dakikasında Yeni Malatyaspor'da ceza sahasına sol çaprazdan giren Pereira'nın yerden vurduğu sert şutta Fabri dokundu fakat top ağlarla buluştu. Zorlu mücadelenin ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendi - Resim : 1

TALİSCA VE Q7'NİN GOLLERİ GALİBİYETİ GETİRDİ

Mücadelenin son 10 dakikasına baskılı giren Beşiktaş 81. dakikada Adriano'nun sol kanattan açtığı ortada Talisca iyi bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve takımını öne geçirdi.

Karşılaşmanın 89. dakikasında kazanılan frikikte topun başına geçen Quaresma attığı mükemmel golle maçın skorunu belirledi: 3-1.

HAFTAYA DERBİ VAR

Bu sonucun ardından puanını 62'ye yükselten Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında 63 puanla lider durumda olan Galatasaray'ın konuğu olacak.

SONRAKİ HABER