için kaldı

Şenol Güneş: Pepe, Vida ve Tosic yarın olmayacak

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Soruları yanıtlayan teknik adam yarın oynanacak Bayern Münih maçında 3 yıldız ismin olmayacağını söyledi.

F5HABER F5HABER
Şenol Güneş: Pepe, Vida ve Tosic yarın olmayacak

Şenol Güneş, Bayern Münih maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

"PEPE, VIDA VE TOSIC YARIN KADRODA OLMAYACAK"

"Orada aldığımız kötü skor, ikinci maç için iddiamızı ve hevesimizi bir alt seviyeye düşürdü. İlk maçtan bağımsız bir oyun olacak. Tabii ki her zaman iddiamız turu geçmek, iyi skorlar almak ama orada gelen bir kırmızı kart ilk yarının son dakikasında yenilen bir gol... Skor bize yakışmadı. Pepe, Vida yok, Tosic de olmayacak. Savunmada sayısal olarak eksiklik var. Umarım ki güzel maç olur ve sahamızda kazanırız. Beşiktaş'a inanan ve güvenen taraftarlara kendi sahamızda mücadelemizi göstermek istiyoruz. Elimizdeki kadronun en iyisini çıkaracağız. Talisca için önemli olan milli takımında yeteneğini ve karakterini göstermesi. İnşallah bu form grafiğini hem milli takım, hem de ligde gösterir ve Dünya Kupası'na gider. İlk maçta biraz daha savunmayla kontraya çıkmayı düşünüyorduk ama yediğimiz kırmızı kart ve golle oyun koptu. Bu maçta öyle olsun istemiyoruz. Şenol Güneş: "Tosic'in ön adalesinde problem var. Caner ve Adriano'da da var. Durumlarına bakacağız ancak söylediğim gibi Pepe, Vida ve Tosic kesin olmayacak."

QUARESMA: "RÖVANŞ ZOR OLACAK AMA TADINI ÇIKARACAĞIZ"

Şenol Güneş'in basın toplantısından önce konuşan Ricardo Quaresma, "Takımı kutlamak istiyorum, Şampiyonlar Ligi'nde bu seviyeye kadar geldik, bu kolay değil. Rövanş bizim için zor olacak ama tadını çıkarmak istiyoruz. Talisca mutlu oldu milli takıma çağrıldığı için. Genç ve yetenekli bir oyuncu, önünde parlak bir geleceği var." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER