Başakşehir'de Deniz Türüç'ten 'transfer' teşekkürü!

Fenerbahçe'den kiralık olarak Başakşehir'in yolunu tutan Deniz Türüç, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

F5HABER F5HABER
Başakşehir'de Deniz Türüç'ten 'transfer' teşekkürü!

Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Başakşehir'de Deniz Türüç maç sonunda açıklamalar yaptı.

Başakşehir'in Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Deniz Türüç, "Beni bu takıma layık gördükleri için Başkanımıza, yönetimimize ve hocamıza teşekkür ediyorum. Trabzonspor karşısında maça iyi başladık ve skoru da yakaladık. Benim ilk maçında ve kazandığımız için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki haftalarda da kazanmaya devam ediyoruz. Maç maç bakıyoruz ve şimdi de önümüzde Leipzig maçı var." şeklinde konuştu.

Milli Takım'a dönme hedefi olduğunu kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, "Geçmişi konuşmak istemiyorum ama iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. En kısa süre içerisinde A Milli Takım'a dönmek istiyorum." dedi.

Başakşehir'in bir diğer yeni transferi Rafael ise "Rafael, "Leipzig karşısında elimizden geleni yapacağız, imkansız diye bir şey yok! Leipzig'i yakından tanıyorum ve onlara karşı kazanabiliriz. Bugünkü oyunu oynarsak Leipzig'e karşı da şansımız var, neden olmasın" şeklinde konuştu." dedi.

 

 

SONRAKİ HABER