için kaldı

Aykut Kocaman maç sonrası mağlubiyeti böyle yorumladı!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Varda maçı sonrası mağlubiyete rağmen turu geçeceklerinden emin olduklarını söyledi.

F5HABER F5HABER
Aykut Kocaman maç sonrası mağlubiyeti böyle yorumladı!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk tur maçında deplasmanda Vardar ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 2-0'lık skorla mağlup oldu.

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, mağlubiyete rağmen Kadıköy'de oynanacak olan rövanş maçında turu geçeceklerinden emin olduklarını söyledi.

İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları;

"İç acıtıcı… Turu İstanbul'a zorlaştırarak bıraktık. Trabzonspor maçı öncesinde avantajlı skorla dönmek rahatlatacaktı bizi. Söyleyecek fazla bir şey yok! Onlarca şut ve orta denemesi, bu kadar pozisyon; gol yok! Rakibin hemen hemen hiç pozisyonu yokken bizim kendi kendimize yarattığımız goller var!

Bugünkü oyunun üzerine iki takımı dengeye koyduğumuzda zor olmakla beraber turu geçeceğimize eminim.
Bugünden itibaren toparlanıp Trabzonspor maçına hazırlanıp, İstanbul'daki maça odaklanmak ve topu direklerden içeri geçirmek! İlginç bir dönemden geçiyoruz. Bu kadar bireysel hata, Fenerbahçe standardındaki oyuncuların yapacağı hatalar değil. Şu andaki kadro olmak zorunda zaten, başka seçeneğimiz yok. Arka arkaya 3 zorlu maç var, 2 stoperimiz var. Sezon boyunca 5-6 kere olabilecek bireysel hatanın 4'ünün bu dönemde olması, ilginç bir dönem olduğunu gösteriyor."

SONRAKİ HABER