için kaldı

Arthur Melo Juve'ye, Pjanic, Barça'ya

Barcelona, Juventus'tan Miralem Pjanic’i 60 milyon Euro bonservis + 5 milyon Euro bonus karşılığında transfer ettiğini açıkladı. Katalan devi Brezilyalı oyuncusu Arthur'u da 72 milyon Euro + 10 milyon Euro bonuslar karşılığında İtalyan ekibine gönderdiğini duyurmuştu.

F5HABER F5HABER
Arthur Melo Juve'ye, Pjanic, Barça'ya

Juventus ile Barcelona kulüplerinden yapılan yazılı açıklamalarda, Arthur'un bonservis bedelinin 72 milyon avro olduğu, ayrıca bireysel ve takım başarılarına bağlı olarak 10 milyon avroluk ek ödeme opsiyonu bulunduğu bildirildi. Brezilyalı futbolcunun, Barcelona ile bu sezonu tamamlayıp, ardından Juventus'a gideceği bilgisi paylaşıldı.

Brezilya'nın Gremio de Porto Alegre Kulübünden 31 milyon avro artı başarıya endeksli 9 milyon avroluk ek ödeme karşılığında 2018 yazında Barcelona'ya transfer olan Arthur, bu zaman kadar Katalan takımıyla çıktığı 72 maçta 4 gol attı.
İspanya basınında yer alan haberlerde, Gremio Kulübünün, Arthur'un Juventus'a transferinden 2,52 milyon avro daha kasasına koyacağı belirtildi.

MIRALEM PJANIC DE BARCELONA'DA
Diğer yandan, Barcelona da Juventus'ta oynayan 30 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i 60 milyon Euro bonservis + 5 milyon Euro bonus karşılığında transfer etti. 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan yıldız oyuncunun serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi.

SONRAKİ HABER