Arda Güler rekor bedelle Avrupa'ya yelken açıyor

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Dünya devleri Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal'in gözlemcileri Fenerbahçe-Galatasaray maçında sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'i izlemek için Kadıköy'de olacak. 30 milyon euro serbest kalma bedeli bulunan Arda, dünya devlerini etkilemeyi başarırsa Türkiye'deki transfer rekorunu kırarak Avrupa'ya yelken açacak.

Arda Güler rekor bedelle Avrupa'ya yelken açıyor

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadeleye Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi dünya devlerinin gözlemci göndererek Arda Güler'i takip ettireceği öğrenildi.

ARDA GÜLER DERBİYLE VİTRİNE ÇIKIYOR

Akşam'da çıkan habere göre, Geçtiğimiz günlerde Arda Güler'le yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe, oyuncunun kontratına '30 milyon euroya serbest kalır' maddesi eklemişti. Özellikle Bayern Münih'in ciddi bir şekilde ilgilendiği Arda Güler, Galatasaray derbisinde tam anlamıyla vitrine çıkacak.

SERBEST KALMA MADDESİ 30 MİLYON EURO

Bayern Münih'in yanı sıra Liverpool ve Arsenal de Arda Güler'i izlemek için tribünde olacak. Fenerbahçe 17 yaşındaki futbolcuyu satmayı düşünmese de 30 milyon euro gibi cezbedici bir rakam karşısında oyuncunun gidişine razı olacak. Öte yandan Arda Güler transferinin 30 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde oyuncu sadece Fenerbahçe değil, Türk futbol tarihine de geçecek. Arda Güler bu bedelle ayrılması durumunda en yüksek rakamla gerçekleştirilen transfer satışı unvanını eline alacak.

Kadıköy Bayern Münih Arsenal
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası