Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, BB Erzurumspor maçında taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili, "Taraftarın bu tepkiyi göstermesi gayet normal. Biz aklıselim insanlarız. Bir değerlendirme yapılır." dedi.

F5HABER F5HABER
Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 yenilerek elendi. Erzurum'da oynanan ilk karşılaşmada da rakibine 3-2 mağlup olan Beşiktaş, İstanbul'daki rövanşta 2-1 öne geçse de rakibinin peş peşe gelen gollerine engel olamadı ve kupaya veda etti.

Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un üçüncü golünün ardından "Avcı istifa" şeklinde tezahürat etmeye başlayan Beşiktaş taraftarları tepkisini maçın ardından da sürdürdü.

"KENDİMİZİ TEST ETMEMİZ GEREKEN BİR DURUM VAR"

Maçın ardından A Spor'a konuşan Abdullah Avcı, "Hepimiz adına üzücü bir durum. Taraftar nasıl üzgünse biz de aynı şekilde üzgünüz. Düşünmek lazım. İçeride 2-1 öne geçiyorsun, 4 dakika sonra gol yiyorsun. Rakibi tebrik ederim. Bizim kendimizi, oyuncu grubu da dahil, tekrar test etmemiz gereken bir durum var. Taraftarın bu tepkiyi göstermesi gayet normal. Biz aklıselim insanlarız. Bir değerlendirme yapılır." dedi.

"BELKİ BİZ TOPLANTI YAPMAK İSTEYECEĞİZ"

Avcı maç içinde "Böyle takım görmedim hocam" sözlerine de açıklık getirdi. Avcı, "Küçümseme anlamında söylemiyorum ama bir alt lig takımı karşısında iç sahada, gol yiyorsun ve öne geçiyorsun, 4 dakikada geriye düşüyorsun. Öne geçince Atiba'yı oyuna alıp güvenlik önlemi alacağımı mı düşüneceğim? Zaten Atiba'yı çağırana kadar golü yedik. Bu anlamda çıkmış bir ifade. Bugün maç bitti ama henüz durum sıcak. Belki yönetim belki biz toplantı yapmak isteyeceğiz. Buradan tesislere gideceğim. Duruma bakacağız. 18 müsabaka sonunda 10 puan fark var. Şu anda ne söylesem geçerliliği olmayacak. İyi gitmeyen bir durum var." diye konuştu.

SONRAKİ HABER