33 dakika ne zaman başlayacak? Başlama saati belli oldu

3 Mayıs Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin başlama saati belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada 33 dakikalık mücadelenin 20.30'da oynanacağını duyurdu.

F5HABER F5HABER
33 dakika ne zaman başlayacak? Başlama saati belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan derbi için kararını verdi. Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi kaldığı yerden seyircisiz devam edecek. Derbi 3 Mayıs perşembe günü 20.30'da oynanacak.

TFF Yönetim Kurulu tarafından, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü kaldığı dakikadan itibaren devamına karar verilen Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci müsabakasının oynanacağı saat belirlendi.

Kaldığı andaki şartlarla ve seyircisiz olarak oynanacak müsabaka, Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.30'da başlayacak.

Olaylı derbi soruşturmasında 5 kişiye tutuklama talebi (20 kişi serbest)

Öte yandan olaylı derbiyle ilgili gözaltına alınan 25 kişiden 5'i tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edildi, 5 kişi ise serbest bırakıldı. Mahkeme, 15 kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan müsabakada, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.
33 dakika ne zaman başlayacak? Başlama saati belli oldu - Resim : 1
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 45 şüpheliden 25'i adliyeye sevk edilmişti.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 25'i işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adliyesi'ne gönderildi. Şüphelilerin savcılıktaki ifade işlemleri tamamlandı.

Savcılık sorgusunun ardından, Şenol Güneş'i yaraladığı belirtilen S.D.'nin de bulunduğu 5 kişi, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, 15 kişi için adli kontrol istendi. Savcılık, 5 kişiyi ise serbest bıraktı.

Mahkeme 15 kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Gözaltındaki diğer şüphelilerin işlemleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünde devam ediyor.

SONRAKİ HABER