Sosyal medya bu temizlik işçisini konuşuyor

Edirne Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan Cüneyt Fener (41), insanların çöpleri konteyner yerine, dışarı atmalarına kendi bestelediği, 'çöpleri konteynere atın' şarkısıyla sitemde bulundu. Fener'in, şarkı söyleyerek sitem etmesi arkadaşı tarafından cep telefonu ile görüntülenerek, belediye sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşım beğeni topladı.

Sosyal medya bu temizlik işçisini konuşuyor - Sayfa 1

Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan Cüneyt Fener, vatandaşların çöpleri konteynerler yerine dışına atmasına tepki gösterdi. Mesai arkadaşlarıyla birlikte çöp toplayan Fener, atıkların konteyner yerine dışına atıldığı görünce, vatandaşlara sitem dolu şarkı söylemeye başladı. 

110
Sosyal medya bu temizlik işçisini konuşuyor - Sayfa 2

Fener'in söylediği şarkı mesai arkadaşı tarafından cep telefonu ile kaydedilerek, belediyenin resmi sosyal hesaplarından paylaşıldı. Paylaşım vatandaşlardan tarafından büyük beğeni topladı.

210
Sosyal medya bu temizlik işçisini konuşuyor - Sayfa 3

'O ŞARKIYI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM'

Edirne'de vatandaşların çöpleri konteyner yerine dışına atıp çevre kirliliği yaratmaları üzerine şarkı söyleyerek çağrı yapmak istediğini söyleyen Cüneyt Fener, zaman zaman düğünlerde şarkılar da söylediğini anlattı. 

310
Sosyal medya bu temizlik işçisini konuşuyor - Sayfa 4

Müzisyenliği nedeniyle vatandaşları uyarmak için şarkı söylediğini belirten Fener, "Konteynerlar boş, vatandaş genelde çöpleri dışarı atıyorlar. Bizlerde onları toplayarak konteyner içine atıyoruz. Ben işimi severek yapıyorum, ama vatandaşın da çöpleri konteynerlara atmasını istediğim için böyle bir şarkı söyledim, içimden geldi. Her kes çöpünü konteynerlara değil dışarı atıyor. Buradan onlara seslenmek istedim. Vatandaştan rica ediyorum lütfen çöpleri dışarıya değil, konteynerlara atsın. Şarkı sözleri içimden geldi ve o şarkıyı söylemek zorunda kaldım" dedi.

410