Son dakika... O isimler sıfır noktasında!

Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi, yurt içindeki ilk ziyaretlerini sınırın sıfır noktasındaki 2270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne yaptı.<br />

Son dakika... O isimler sıfır noktasında! - Sayfa 1

Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi, yurt içindeki ilk ziyaretlerini sınırın sıfır noktasındaki 2270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne yaptı.

Son dakika... O isimler sıfır noktasında! - Sayfa 2

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk  Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, yeni görevlerini sınırın sıfır noktasında  Mehmetçikle birlikte kutladı. Teröristlerin bir dönem "Türk askerinin  giremeyeceğini" iddia ettiği, Çukurca kırsalındaki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs  Bölgesi'ne komutanlarla giden Akar, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu  alçak teröristleri hudutlarımızın dışına attık, teröristleri takibe devam  ediyoruz" dedi.

Son dakika... O isimler sıfır noktasında! - Sayfa 3

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara  Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral  Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile yurt  içindeki ilk ziyaretini sınır birliklerine yaptı. Bakan Akar ve komutanlar, dün  akşam saatlerinde uçakla Hakkari'ye geldi.

Son dakika... O isimler sıfır noktasında! - Sayfa 4

Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı'ndan 3. Piyade Tümen  Komutanlığına geçen Akar, harekat merkezinde teröristle mücadele operasyonlarına  ilişkin bilgi aldı, direktifler verdi. Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler  ve kuvvet komutanları daha sonra askeri helikopterlerle, teröristlerce  "girilemez" olarak nitelendirilen Çukurca'daki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs  Bölgesi'ne gitti.