Son dakika... Mustafa Duran teslim oldu! Dün gece katliam yapmıştı…

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine 2 pompalı tüfekle baskın yaparak 5 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi yaralayan Mustafa Duran polise teslim oldu.<br /> <br /> <strong>KATLİAMIN NEDENİ BELLİ OLDU</strong><br /> <br /> Mustafa Duran'ın, eşi Tülin Duran ile iş kurdukları, yaşadıkları anlaşmazlık sonrası eşi ve yakınları tarafından dolandırıldığı iddiasıyla katliamı gerçekleştirdiği öne sürüldü.<br />

Son dakika... Mustafa Duran teslim oldu! Dün gece katliam yapmıştı… - Sayfa 1

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine 2 pompalı tüfekle baskın yaparak 5 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi yaralayan Mustafa Duran polise teslim oldu.

KATLİAMIN NEDENİ BELLİ OLDU

Mustafa Duran'ın, eşi Tülin Duran ile iş kurdukları, yaşadıkları anlaşmazlık sonrası eşi ve yakınları tarafından dolandırıldığı iddiasıyla katliamı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

111
Son dakika... Mustafa Duran teslim oldu! Dün gece katliam yapmıştı… - Sayfa 2

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, İstiklal Mahallesi Nohutçu Kahveleri Mevkii'nde bulunan 4 numaralı tek katlı müstakil evde meydana geldi. Tülin D. (46), iddiaya göre, annesinden miras kalan evin tapusunu, ağabeyi Birol Karakılıç'a devrederek bankadan 62 bin lira kredi çektirdi.  

211
Son dakika... Mustafa Duran teslim oldu! Dün gece katliam yapmıştı… - Sayfa 3

DHA'nın haberine göre, çekilen krediyle Tülin D., Hürriyet Caddesi'nde bir depo kiralayarak, dayanıklı plastik mutfak eşyaları sıtışı işine başladı. İddiaya göre galericilik yapan ve bir süre önce iflas ederek bir firmada pazarlamacılık yapmaya başlayarak geçimini sağlayan Mustafa D. (51) de bu işe para koyarak eşiyle ortak oldu.

311
Son dakika... Mustafa Duran teslim oldu! Dün gece katliam yapmıştı… - Sayfa 4

Birlikte çalışan Tülin D. ile Mustafa D. çiftinin arasında, anlaşmazlıklar başladı. Bunun üzerine Tülin D., bir süre önce evi terk ederek kızı Tuğçe D. (24) ile birlikte bir süre önce ölen annesinin yaşadığı İstiklal Mahallesi'ndeki müstakil eve yerleşti, boşanma davası açtı. Dava sürerken, daha önce Mustafa D. tarafından tehdit edildiğini ileri süren Tülin D.'nin, geçen 24 Haziran günü, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek koruma kararı istediği, bunun üzerine koruma kararı çıkarılarak kocası hakkında uzaklaştırılma kararı verildiği öğrenildi. Dün sabah Mustafa D., eşi ve akrabalarının dükkandaki malzemeleri boşalttığını görünce 'mal kaçırıldığı' gerekçesiyle öfkelendi. Eşi ve eşinin akrabalarının kendisini dolandırdıklarını iddia eden Mustafa D., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Akşam evine giden Mustafa D., eşinin ve akrabalarının evin kapısının anahtarını da değiştirdiğini öğrenince tekrar öfkelendi.

411