Son dakika: Kağıthane'de fabrikada yangın çıktı!

İstanbul'da havuz kimyasalları üreten bir fabrikada yangın çıktığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yanan fabrikadan yükselen dumanlar birçok ilçeden görülürken, yer yer patlama sesleri de duyuldu. Yangın helikopteri peş peşe sorti yaparak havadan yangına müdahale ederken, yangın 16.08 sıralarında kısmen kontrol altına alındı.<br />

Son dakika: Kağıthane'de fabrikada yangın çıktı! - Sayfa 1

İstanbul'da havuz kimyasalları üreten bir fabrikada yangın çıktığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yanan fabrikadan yükselen dumanlar birçok ilçeden görülürken, yer yer patlama sesleri de duyuldu. Yangın helikopteri peş peşe sorti yaparak havadan yangına müdahale ederken, yangın 16.08 sıralarında kısmen kontrol altına alındı.

112
Son dakika: Kağıthane'de fabrikada yangın çıktı! - Sayfa 2
212
Son dakika: Kağıthane'de fabrikada yangın çıktı! - Sayfa 3

İlk edinilen bilgiye göre, yanan fabrikanın bir katı atık tesisi olduğu belirtildi.  9 bin metrekarelik bir alan  ve içeride kimyasalların olduğu iddia ediliyor.

312
Son dakika: Kağıthane'de fabrikada yangın çıktı! - Sayfa 4

Olay sırasında fabrikada çalışan işçilerden biri yaşananları, "Canımızı, kendimizi kurtardık. Nasıl olduğunu göremedik biz de. İçeride 10-15 kişi vardı, plastik PVC var. Tüpü götürdüm, taktım. Üstümüze sıçrayınca bıraktım, arkadaşlarımıza kaçın dedim" diye anlattı.

412