Skoda bu modeli 478 bin liradan satmaya başladı; Görenlerin ağzını açık bırakıyor

Skoda, 2022 Ağustos fiyat listesini yayınladı. Otomobil tutkunlarının çok yakından ilgilendiği markalar arasında yer alan Skoda ağustos ayında çok başka bir fiyat listesiyle geldi. İşte Skoda Fabia, Scala, Octavia, Superb ve Kamiq, Karoq ve Kodiaq 2022 güncel fiyat listesi…

Skoda bu modeli 478 bin liradan satmaya başladı; Görenlerin ağzını açık bırakıyor - Sayfa 1

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Ağustos ayının sıfır otomobillerini araştırıyor. Bugünkü konuğumuz otomobil piyasasında önemli bir paya sahip olan Çek otomotiv devi Skoda.

148
Skoda bu modeli 478 bin liradan satmaya başladı; Görenlerin ağzını açık bırakıyor - Sayfa 2

En çok merak edilen konuların başında ise, en ucuz sıfır otomobillerin fiyatları yer alıyor. Ancak ucuz otomobil hayalini bizce rafa kaldırın. Çünkü 500 bin altında pek araç kalmadı diyebiliriz. Bu rakamın üstüne çıkarım diyorsanız buyurun bu haber size.

248
Skoda bu modeli 478 bin liradan satmaya başladı; Görenlerin ağzını açık bırakıyor - Sayfa 3

Honda, Peugeot, Fiat, Honda, Kia, Suzuki, Toyota, Ford, Seat, Opel, Volkswagen, Renault, Citroen  ve diğer markaların fiyatlarını açıklanan son rakamlarıyla birlikte duyurmuştuk. Sıra geldi bugünkü konuğumuza.

348
Skoda bu modeli 478 bin liradan satmaya başladı; Görenlerin ağzını açık bırakıyor - Sayfa 4

Temmuz ayıyla birlikte listelere yansıyan zamlar Ağustos'ta da devam etti. Skoda’nın B segmenti iddiası Fabia için artık 478.900 TL'den kapı açılıyor. Geçen ay aynı versiyonun fiyatı 459.462 TL idi.

448