TBMM Başkanı Şentop'tan Soylu'ya: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, '10 bin dolar alan siyasetçi' açıklamalarına yönelik yazılı soru sordu.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
TBMM Başkanı Şentop'tan Soylu'ya: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, mafyadan "10 bin dolar alan siyasetçi" iddialarını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yazılı olarak sordu.

Yazıda, "Hukuki sürecin başlatılabilmesi için tüm bilgi ve belgeler Meclis Başkanlığına gönderilmeli, vekiller zan altında kalmamalı" denildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında, bir siyasetçinin her ay mafyadan 10 bin dolar aldığına işaret etmişti. Bu ismin sorulması üzerine ise Soylu, kendisinin bunu savcıya ifadesinde anlatacağını söylemişti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu da, Meclis Başkanı Şentop'a çağrı yaparak, milletvekillerinin bu iddia ile zan altında kalacağını belirterek harekete geçilmesi gerektiğini söylemişti.

Mustafa Şentop
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası