için kaldı

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

F5HABER F5HABER
Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı

Tarsus Belediye Başkanı Bozdağan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı, "Karantina sürecim bittiğinde yine direkt sizlerle paylaşacağım ve yine Tarsus için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tarsus'un Kovid-19 sürecinde iyi bir sınav verdiğini belirten Bozdoğan, şunları söyledi:

"Koronavirüs testlerim pozitif çıkmıştır. Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden, bu kez kendi yaşamım söz konusuyken, paylaşmak, anlatmak istedim. Kovid-19 süreci henüz bitmedi. Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve yine Tarsus için çalışmaya devam edeceğim."

SONRAKİ HABER