Yaşar Okuyan'dan MHP lideri hakkında olay sözler...

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan katıldığı bir televizyon programında MHP lideri Bahçeli hakkında olay açıklamalarda bulundu. Okuyan, "Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydana gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir." ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Yaşar Okuyan'dan MHP lideri hakkında olay sözler...

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan katıldığı bir televizyon programında MHP'lileri ve Bahçeli'yi çok kızdıracak açıklamalar yaptı. Okuyan MHP'nin oylarının yüzde 3.8 ila yüzde 6 arasında olduğunu söyledi ve Bahçeli tek başına seçime girip, barajı geçsin Tandoğan Meydanı'nda "anıracağım" dedi.

"Devlet Bahçeli'ye söylüyorum, babayiğit adamsan, sıkıyorsa paçan gir de seçime tek başına göreyim seni" diyen Okuyan, MHP ile ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"BARAJI AŞARSA ANIRACAĞIM"

"Bahçeli milliyetçi değildir. Devlet Bahçeli Türk milliyetçisi değildir, ömrünün hiçbir döneminde de olmamıştır. Devlet Bahçeli görevlidir, görevini yerine getiriyor, başka görevleri de var. Kendi şahsi geleceğinin hesabındadır. Çünkü bütün araştırma şirketleri MHP'nin kendi başına oyunu 3.8 ile 6.1 arasında gösteriyor. Devlet Bahçeli'ye söylüyorum, babayiğit adamsan, sıkıyorsa paçan gir de seçime tek başına göreyim seni. Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydana gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir. Hadi anırtın lan beni, hadi, yiyorsa paçanız."

SONRAKİ HABER